3 ian. 2011

Florin Călinescu îl vrea “executat” pe mitoman

Florin Călinescu:

“Sunt curios să văd ce se întâmplă cu Craiova, pentru că gunoiul ăsta ascuns sub preş de federaţie şi de ligă riscă acum să disconforteze o mişcare fotbalistică cu trecut interesant, cu un prezent destul de dubios, cu o încercare meritorie a lui Piţurcă să facă ceva. Ce mai putem urmări este cum evoluează situaţia între cei doi. M-aş dacă Piţurcă a fost atât de ferm cu Mititelu ca şi cu Becali şi-l lasă fără vreun hotel-două. Mititelu merită chestia asta, să fie executat de Piţurcă pentru neseriozitate.

Mititelu merită executat înainte de alte foruri. Înseamnă că i-a promis lui Piţurcă ceva. Dacă i-a promis un fond de bani să cumpere jucători şi nu i-l dă, salut, la revedere. Lasă-te de fotbal prietene, ca Sorş ăla, era la Baia Mare. Şi mai era ăla, Puiu, vestitul Puiu, cu ghiulul... Dacă ţi se închide portofelul, te retragi. De ce trebuie să stea Mititelu în fotbal?”



PS. Ce nu ştie Florinache e că Mărin nu are nimic, nu un hotel-două... Aşa că sperăm ca Piţi să execute ce mai rămâne, adicătelea “brendu” de care-şi bate joc booveanul şi pe care-l foloseşte ca sursă de venituri şi drept  paşaport spre rolul de circar pe care i-l oferă aproape zilnic Sa-muilii.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...