18 ian. 2011

CENZURĂ: fiţuica lui Mărin a blocat toate comentariile!

Ca de fiecare dată când patronul lor atinge o culme a batjocurei faţă de Ştiinţa şi suporterii ei, fiţuica de şantaj a booveanului se vede nevoită să blocheze opţiunea prin care vizitatorii siteului pot trimite comentarii. De obicei, în restul timpului doar cenzurează ce nu e pe placul stăpânului, lăsând şi câte o critică mai inofensivă, ca să pară obiectivi. Acum, pentru că în rândul suporterilor procentul era covârşitor împotriva deciziei şarlatanului de la Niuiorc, acesta a dat ordin slugilor să interzică toate opiniile fanilor.

Fiţuica de şantaj a fost înfiinţată ca să creeze avantaje booveanului, pentru că pe atunci avea de dus războaie cu inamici imobiliari locali şi judecători, pe care să-i ameninţe şi să-i atace pentru a obţine hotărâri în favoarea sa. În paginile fiţuicii i se ridică osanale falitului paranoic Ajică, cei câţiva maimuţoi care îl servesc scriind la dictare articole în care Mărin e venerat pentru că a salvat Craiova de oamenii răi.

Aşa că toţi suporterii olteni ar face bine să fie la picioarele lui Minciunelu, în semn de mulţumire şi preţuire eternă. O statuie în centrul oraşului n-ar fi deloc prea mult. Dacă ne mai salvează o dată (deja a făcut-o de vreo 480 de ori în cei 6 ani), ar putea fi chiar sanctificat!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...