30 nov. 2017

Lăutarii lui Mititelu, subordonați total lui Gogoașă, sluga oficială a brutarului


Andrei Preda Gogoașă:
"Da-te bă jos de pe banner, bă! Dă-te jos, băga-mi-aș pula!
Dă-te jos, că rupeți banneru’ și vă omor! Nu v-am văzut pe niciunul la vopsit."


Urletul amenințător al slugii lui Mititelu i-a făcut pe aghiotanții lui să se fleoșcăiască precum niște bucăți puturoase de brânză.

Gogoașă își certa adjuncții care dau tonul de pe gard când nu e el acolo, că dacă rup cumva bannerul plătit de Mititelu au dat de dracu. Și le spunea că nu au venit niciunul la vopsit. Altfel spus, acea bucată de cearșaf cu "SUD 1997" de pe gardul maidanului e făcută de Gogoașă din banii lui Mititelu, nu de praetorienii cocalari din Brazda lui Novac.

Ei nu sunt altceva decât niște papagali penibili, al căror idol e chiar Gogoașă. Nu îi interesează de Beldeanu, de Tilihoi, de Negrilă, de Donose, de Ungureanu, de Cămătaru, de Lung. Nu știu ce înseamnă Universitatea Craiova, nu înțeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor, asta făcându-i cei mai manipulabili oameni cu putință. În prostia lor probabil nici nu au realizat că stăpânul șefului lor a pierdut definitiv procesul pentru marcă în această toamnă.

Nu au aflat, sau dacă au citit pe undeva știrea, le-a spus imediat Gogoașă că tot ceea ce văd nu există. Că sentința definitivă a celei mai înalte instanțe din România nu e de fapt ce e. Și că Mititelu e Craiova, indiferent de orice.  

Ei sunt țăranii care își urlă frustrările și complexele cu iz rural la un meci de fotbal. Nu contează absolut deloc că mizeria pe care o susțin ei e o clonă ieftină, o altă chinezărie inventată de Mititelu. Pentru "lăutarii" lui Mititelu, așa chiar ei se autointitulează, e important să își găsească un refugiu din viețile lor anoste cu zbierătul "Hai la bere, hai la bere, haide", o imitație după un refren al giuleștenilor. La fel ca "Mango italiano", copiat după "Panco italiano" al acelorași rapidiști.  


FC Mititelu 2017 e un srl al unui individ, care prin cooptarea unor vânduți  ca Blondu sau Gogoașă a devenit o echipă de fotbal de cartier, Brazda lui Novac fiind se pare locul de unde provin toți membrii grupării Praetoria, mica armată personală a lui Mititelu condusă prin intermediul Gogoașă.

Nu vă lăsați păcăliți de cârpa cu "Muie Mititelu" atârnată special peste steagul galeriei familiei brutarului, totul este doar o mascaradă planificată de însuși Mititelu și grupul de atârnători din jurul lui. 

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...