18 aug. 2010

Mărin şi-a epuizat “muniţia”. Aşa că fotbaliştilor nu le rămâne decât să joace neplătiţi, iar arbitrilor să uite de baremuri...

Minciunelu:

“Mi-am epuizat toată muniţia pentru arbitri. Nu mai vreau să vorbesc despre ei. Asta e viaţa. Întotdeauna Craiova a fost o echipă care a avut de suferit de pe urma arbitrajelor. Sunt lucruri care ma depăşesc şi sunt convins că nu mai contează, orice aş spune. Mi-am epuizat bagajul cu reproşuri. Şi ieri am avut trei faze. Am avut penalty la Roman, le-a dat celor de la Timişoara un corner aiurea şi a mai fost o intrare la Silviu Lung junior, care nu a fost sancţionată. Nu pot spune că a fost un arbitraj împotriva noastră, dar a fost foarte rigid. M-am obişnuit, cum se obişnuieşte stuparul ăla care e înţepat mereu de albine.

Poate că si adversarul ne-a făcut să avem o astfel de evoluţie. Am întâlnit o echipă foarte închisă, foarte puternică şi nu am putut să ne facem jocul. Noi, în fiecare meci, avem 4-5 ocazii. A contat mult -în sens pozitiv - revenirea pe stadionul «Ion Oblemenco», băieţii şi-au dorit mult să se întoarcă. A fost o atmosferă foarte caldă şi i-a îndemnat pe băieţi la joc. Pot spune că a fost o atmosferă plăcută şi suporterii adevăraţi au dat dovadă de ataşament şi au decis să nu mai reia ultimele conflicte”.



Cu alte cuvinte:
“Dacă mai bag şi acu’ de arbitri nu mă mai crede nimeni, tre’ să fac o pauză până la următoarea văicăreală, în care deplâng soarta Craiovei şi anunţ că am pierdut titlul din cauza dujmanilor echipei. Deci de arbitri nu vreau să zic, dar vreau să spun... că a fost rigiji.

Băeţii şi-a dorit mult să se întoarcă pe «Ion Oblemenco», deşi eu vă spuneam la emisiunea lu’ sclavu’ Soni Torică, acu’ vreo lună, cum toţi băeţii mă ruga să jucăm la Severin, că acolo e cei mai superbi fani şi le dădea Gherghe mâncare bună şi nu-i lăsa nici pe întuneric.”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...