3 feb. 2014

“Gaeta”, în putrefacţie

În 2013, marele duşman din trecut al brutarului, Gaeta de Sud, s-a căcat în potecă. Din interese economice pe care noul primar a refuzat să le mai satisfacă, Gaeta şi-a şters flegmele booveanului de pe faţă şi s-a apropiat sfioasă de acesta, ca să-l îmbrăţişeze şi să-i propună o alianţă împotriva Olguţei.

Ziarul pe care Mărin l-a înjurat gratuit ani la rând şi pe care booveanul îl scotea constant vinovat de lipsa de performanţă şi de propria-i impotenţă, a preferat să se alieze cu fanfaronul impostor de la Niuiorc. Pentru ei, războiul cu Olguţa a fost mai important. Acesta este motivul pentru care acolo apar periodic articole care-i convin ospătarului. 


Jurnaliştii de sud fugăriţi odinioară de bodiguarzii lui Mărin şi batjocoriţi de acesta scriu acum articole manipulatoare pro-boovean, doar ca să se răzbune pe primăriţă.

În ultima lună a anului trecut, vârtosul Alexandru a uitat că pe vremuri Ajică îi turna sucuri în cap (vezi la final povestea bietului om) şi a publicat o mizerie de articol, desfiinţat chiar pe site-ul GdS de organizatorii evenimentului despre care scria gaetarul. 
 
Mizeria vârtosului a fost imediat preluată de cealaltă Gaetă, a sporturilor. Angajaţii lui Gheonoaia au simţit imediat miros de subiect pe placul matroanei lor, dar au fost apoi nevoiţi să revină cu un update, după ce înşişi organizatorii evenimentului au intervenit pentru a nega ordinara minciună.

Dar chiar şi aşa, tot n-au schimbat titlul jignitor, căruia însă i-au adăugat un semn de întrebare, odată cu update-ul. Pentru curvele din presa sportivă bucureşteană n-a fost o problemă să insulte Ştiinţa.




Săndoi s-a dus la gală, dar l-au lăsat cu farfuria goală. 
Şi-a plecat...

În weekendul care a trecut, toată presa a publicat ştirea conform căreia nehotărâtul Emil Săndoi anunţa că şi-a luat tălpăşiţa de la FC Booveni. O decizie pe care o anticipam cu toţii, deci nimic nou. Îmbrăcată în cuvinte frumoase, rostite de complezenţă, aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna Emil, care rar s-a contrazis cu cineva.

Ei bine, ce credeţi că a făcut vârtosul? Sfidând orice normă a deontologiei profesionale şi chiar bunul simţ de a nu-şi bate joc de cititori, el nu a sunat subiectul ştirii pentru a avea reacţia de la însuşi Emil Săndoi, ci s-a grăbit să-l contacteze pe târnăcopul Condescu, ca să ne spună atârnătorul urmărit penal ce gândeşte Săndoi. Şi, în cel mai pur stil boovean, târnăcopul a negat totul. Iar Alexandru a şi aruncat pe site-ul Gaetei reacţia minerului.  

Abia câteva ore mai târziu, când nu mai era nimic de făcut şi deja Săndoi dăduse mai multe declaraţii pe această temă, Condescu a fost obligat să admită că şi Săndoi le-a dat cu flit. Şi odată cu el şi Gaeta.

Azi, Gaeta insistă să ne vorbească despre fuziuni imaginare, deşi n-o întreabă nimeni. Unul dintre cei care pe vremuri îi aplicau lovitură după lovitură infractorului Mărin,  nenea ziarist Groşereanu, şi-a temperat de mult elanul revoluţionar şi îşi intituleză articolul Culisele fuziuni FCU-CSU”. 

Păi care fuziune domnule, aia pe care a propus-o Condescu pus de un Mărin terminat psihic şi pe care, văzând că lumea râde de regiile sale ieftine, disperatul boovean s-a repezit apoi s-o nege? 


Asta ca să nu mai vorbim despre reacţia oamenilor care susţin financiar Ştiinţa, sau despre răspunsul primarului, care în ultimul timp îl ironizează pe boovean aşa cum peluzei PUZ nu i-a ieşit niciodată. Gaetarul ne explică apoi că FC Booveni a “dat o lovitură de imagine, anunţându-l ca manager general pe Marin Condescu”… Uşor bre, nea Groşerene, ia-o încet!

Deşi Gaeta a susţinut mascat toată toamna trecută echipa familiei boovene (în ultimul timp, când au văzut că Mărin se afundă a lăsat tonul jos, la unison cu o mare parte a presei in bucureşti), iată ce scria odată gaetarul Groşereanu - redăm doar subtitlurile

Ştiinţa, echipa suporterilor craioveni, poate recăpăta simbolurile şi palmaresul fără să apeleze la Adrian Mititelu”.
Clubul nu a fost cumpărat niciodată”
Soluţia: în curtea primăriei”
 Stoian: Legal se poate înfiinţa secţie de fotbal”

Citiţi articolul (foto în stânga), e inutil să mai fie comentat.




PS. Şi citiţi-l şi pe ăsta. E din Adevărul. O să vă amuzaţi copios:

“Jurnalist agresat de Mititelu

Ajuns ieri la restaurantul in care urma sa aiba loc conferinta de presa, finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu a facut o criza de nervi in momentul in care l-a vazut printre ziaristi pe reporterul "Gazetei de Sud", Alex Vartosu.

Patronul Stiintei i-a cerut socoteala pentru un articol in care Vartosu a prezentat un dialog cu tatal lui Ovidiu Stanga, din care reiesea faptul ca Ovidiu este contactat insistent sa revina la echipa ca antrenor. Intr-o prima faza reporterul "Gazetei" si-a pastrat sangele rece si nu a raspuns acuzelor lui Mititelu: "Numai prostii scrieti acolo. Nu mai mintiti lumea, nenorocitilor!". Abia in momentul in care Mititelu a trecut la jigniri directe ("nenorocitule", "ordinarule", "jigodie"), jurnalistul a replicat: "De ce ma jigniti?". 

A fost momentul in care patronul Universitatii Craiova si-a pierdut cumpatul si, orbit de furie, s-a indreptat spre masa reporterului sa-i aplice o corectie. "Cat crezi tu ca te mai las sa dai in familia mea care este Universitatea, nenorocitule?" i-a spus Mititelu, dupa care i-a varsat un pahar de suc in cap. "Voi sa nu mai scrieti nimic de echipa ca faceti numai rau. Acum da-i drumul de aici ca nu stiu ce iti fac si sa nu te mai prind pe la stadion sau in preajma echipei!", a mai spus Mititelu. "Daca ceea ce scrie cineva este fals, poate raspunde pe alte cai, nu prin violenta", a apucat sa spuna jurnalistul, timp in care Mititelu alerga dupa el.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...