11 sept. 2013

CRAIOVA NOASTRĂ a ieşit din Cupă

Ştiinţa nu a reuşit să înceapă bine sezonul. A fost egalată acasă de Bistriţa şi apoi eliminată din Cupă la Târgovişte. Rezultatul de azi nu-i un capăt de ţară, Cupa nu era un obiectiv, deşi era important să aducem la Craiova o echipă din Liga I. Dar îngrijorător e jocul alb-albaştrilor. Echipa are nevoie de întăriri şi cu siguranţă acestea vor veni în iarnă.

Pentru Universitatea Craiova urmează acum un meci extrem de greu, poate cel mai greu din această toamnă. Craiova merge la Severin, acolo unde s-a refugiat  echipa familiei boovene, a copiilor copiilor lui Mărin. Ştim, disperatul ospătar care printr-o eroare ce va trebui curând îndreptată încă mai foloseşte stema noastră va încerca să intimideze prin orice mijloace, în orice secundă în care adevăraţii lei alb-albaştri vor intra în oraşul de la Dunăre. Cu ochii injectaţi de ură, booveanul şi cei din jurul său vor apela la orice ca să doboare Ştiinţa.

Mărin a dat în clocot weekendul trecut. Circarul ne-a adus aminte de vremurile în care spectacolele sale jalnice omorau fotbalul craiovean şi asigurau rating lui Sa-muilă sau porcului Ivanovici. I-a făcut din nou albie de porci pe arbitrii de la Satu Mare, a trimis comunicate în care invoca planeta Pământ, sms-uri in care îl înjura şi-l ameninţa cu SMURD-ul pe Olaianos de la TVR şi apoi a vomitat în propria-i fiţuică online articole despre dujmanii care-l blochează. De ani de zile. 

Ne bucură istericalele sale, ştim din trecut că atunci când ele apar e de bine. Înseamnă că la Niuiorc au început din nou să ghiorţăie asurzitor maţele.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...