26 iul. 2011

Ajică, atacat de destabilizatori...

Câţiva "neica Nimeni" răuvoitori şi neaveniţi, foşti şi actuali campioni ai României, aşa cum Mărin Muicelu nu va fi niciodată, s-au găsit să-i bage strâmbe preşedintelui de la Booveni şi-l ciup pe cur pe stăpânu' lu' Roşcaca stelistu', în loc să-i dea o cană cu apă. Nea Adi, ie-te la ăştea bre, ce face de matale, inadecvaţii:


Nicolae Tilhoi:
"Mi-a plăcut un editorial din Gazeta Sporturilor, «Dor de Ştiinţa», unde ziaristul respectiv, Fornade, a spus cam aşa despre acest aşa-zis finanţator de la Universitatea: «Nu i-au lipsit doar banii şi priceperea, ci şi un control psihologic». Atenţie: acest Mititelu speră acum să obţină bani, prin Fondul Proprietatea, tot pe spatele brandului Universitatea Craiova, brand obţinut de cei care s-au jertfit pe teren pentru această echipă de tradiţie. Exagerând puţin, aş zice că locul lui Mititelu este lângă Dinel Staicu, în Rahova."

Nicolae Ungureanu:
"A fost o pălărie prea mare pentru Adrian Mititelu. Este păcat să dispară echipa care e în primele trei din România ca suporteri. Ne încearcă nişte sentimente jalnice. Dacă acest club a ajuns pe mîna unor oameni care nu ştiu să-l gestioneze e şi vina noastră. Cînd am fost director tehnic, Mititelu făcea echipa."

Costică Ştefănescu:
"Asta a pus capac chiar la toate. Mă aşteptam să retrogradeze în liga a doua, să schimbe antrenorii pe bandă rulantă sau să nu-şi plătească jucătorii, la asta chiar nu mă aşteptam. Soluţia cea mai bună pentru Craiova era ca Mititelu să vîndă tot ce putea şi să plece, să lase pe altcineva care se pricepe. Nu s-a priceput să conducă un club de talia Craiovei şi a reuşit să-şi îndepărteze toate personalităţile şi oamenii de bine din preajma clubului, inclusiv organele locale din oraş.
Asta e realizarea domnului Mititelu în decursul a aproape 6 ani. Acum, colac peste pupăză, dacă se va realiza aceasta dezafiliere, nu mai e nimic de spus. Vina este exlusiv a lui Mititelu. Piţurcă a procedat corect în conflictul pe care îl au cei doi. Trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna că există nişte regulamente care trebuiesc respectate. Dacă mergem din compromis în compromis n-o să mai însănătoşim niciodată acest fotbal bolnav pe care îl avem."

Marcel Popescu:
"Moral ar fi ca Mititelu să nu mai pronunţe vreodată numele Universităţii."

Sorin Cârţu:
"Ce face Mititelu sunt golăneli de 5 lei! Era previzil că se va ajunge aici când echipa e condusă de un asemenea om. De cinci ani de când a preluat clubul, Universitatea se bate numai la retrogradare. Încă se mai poate face ceva, dar trebuie făcut acum! Eu am încredere că se poate forma o altă formaţie în Craiova, la fel de iubită ca Universitatea."

Rodion Cămătaru:
"Mititelu nu va mai avea viaţă în Craiova. Să nu mai iasă din casă! Mie, unul, mi-e ruşine să mai ies pe stradă!"

Marius Stan:
"Este regretabil că s-a ajuns acolo. Vina este doar a celor care au manageriat clubul, ca şi în cazul celor de la Timişoara. Numai acolo trebuie să caute vinovaţii. Dacă vor căuta alţi ţapi ispăşitori, alţii decât cei din interior, greşesc."

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...