12 sept. 2008

Bani să fie, că Arnold face tribune la toată lumea

Cel cu care Ajică Minciunelu a dat mâna înaintea celor de la CFR Cluj, Arnold Bosch (alias „Adam Boş”), a vizitat astăzi Bănia la orele după-amiezii. El a mers la Prefectură unde a fost primit de câţiva membri ai Consiliului Judetean, dar unde a sosit şi bunul său prieten din copilărie, Ajică, cel care nu putea rata o astfel de întâlnire.

Reprezentantul firmei belgiene, care a realizat şi tribunele din Gruia, a discutat cu oficialităţile locale despre posibilitatea unei astfel de construcţii la Craiova. Cu siguranţă că, dacă cei interesaţi vor avea „caşcaval”, orice companie, nu numai „domnu’ Boş” (foto), ar fi dispusă să construiască tribune, stadion, mall, zgârie-nor sau orice altceva pentru care există finanţare.

Şeful Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, spune: „Noi, CJ-ul, suntem proprietarii unui bun de preţ, şi anume stadionul Tineretului. Pe acest teren, de-a lungul timpului am vrut să facem diverse activităţi şi să primească destinaţii diferite. Fiind o discuţie incipientă, CJ nu respinge o idee prin care acest stadion ar putea să redevină utilizabil”.

Din câte ne duce pe noi mintea, din declaraţia lui Prioteasa nu se înţelege prea clar că intenţia ar fi ca autorităţile să suporte o astfel de posibilă investiţie, mai ales că, din practicile anterioare, e clar că dacă statul face o concesionare pe termen lung, să zicem jumătate de secol, cel în favoarea căruia s-a făcut concesionarea suportă finanţarea diverselor proiecte.

Sceptici din fire, noi nu credem nici în ruptul capului că, la Craiova, „caşcavalul” ar putea veni din vreo sursă privată, iar dacă aceasta se numeşte Ajică Minciunelu, punem rămăşag cu oricine că totul va rămâne doar la stadiul de declaraţii festiviste înaintea meciului cu Timişoara, unul „special”.

Nea Adi spune, din nou, lucruri...

Cum ne-am obişnuit, nea Aditză de la Niuiorc nu şade departe de microfoane şi telefoanele presei, nici să-l pici cu ceară. Şi pentru ca părerea sa să apară pe undeva şi el să beneficieze de orgasmul de zi cu zi, a trebuit să facă notă discordantă cu toată România, să se uşureze puţin contra alizeului.

Din fotoliul său impozant, luându-şi poziţia obişnuită, adică mâna direcţionată în posterior, Minciunelu decretează că Piţurcă ar trebui să rămână la naţională, excitat probabil de faptul că Florin Costea a jucat cu Feroe, deşi de „Costică” era nevoie astă-vară cu Italia sau Olanda, mai ales că atunci era în formă maximă.

„Părerea mea este ca s-a sărit calul cu privire la aceste acuze care i se aduc lui Piţurcă. S-a uitat prea uşor lucrurile bune care le-a făcut. Trebuie lăsat să îşi continue munca. A pierdut un meci dar sunt şanse reale de calificare. În ciuda unui început foarte prost, sunt sigur că naţionala se va califica”, spune omul ahtiat după publicitate. Nu se ştie la ora aceasta dacă însuşi Minciunelu a formulat dezacordul din text şi dacă nu posedă noţiunea de acuzativ sau chiţibuşarii săi redactori de la editie.ro au vrut să-şi ia peste picior patronul.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...