17 sept. 2010

Piţurcă face din rahat bici, dar nu plesneşte imediat

Două săptămâni au fost prea puţine chiar şi pentru un antrenor de talia lui Victor Piţurcă. Succesul cu Sportul a venit pe fondul emulaţiei şi surplusului de moral aduse de instalarea fostului selecţioner, dar meciul de la Târgu Jiu ne-a arătat că nici Piţurcă nu e magician şi nici materialul pe care îl are la dispoziţie nu garantează victoria, chiar şi când ea pare logică ţinând cont de adversar.

Timpul scurt avut la dispoziţie de Piţi, relaxarea psihică dată de posibila victorie la masa verde, problemele financiare încă nerezolvate, pregătirea fizică marca Aurel şi Martinel, golul prostesc venit încă de la vestiare, aşa cum se întâmplă o dată într-un campionat au condus la eşecul neaşteptat în faţa ultimei clasate. Înfrângeri au mai fost şi vor mai fi, însă garanţia profesionismului lui Piţurcă rămâne nepreţuită.

I-am suportat ani de zile lui Ajică scuzele penibile legate de lipsa de experienţă a lotului, de arbitraje, de „neinspiraţia” în alegerea antrenorului, de comploturile imaginare ale „răuvoitorilor neadecvaţi”, cum să nu trecem cu vederea un insucces fortuit, să nu avem răbdare şi să nu-i acordăm credit total în continuare celui mai bun antrenor din România?

Datoria noastră este să-l susţinem necondiţionat indiferent de rezultatele imediate şi să conştientizăm că munca sa se va vedea cu siguranţă în viitor fiindcă tot ce se construieşte acum este pe o bază solidă şi nu pe promisiuni, întâmplare şi lipsă de profesionalism. Îndemnul CRAIOVASPORT este ca toţi suporterii să vină lângă Piţurcă la meciul cu Rapid şi să susţină echipa indiferent de cum va decurge jocul şi de rezultat!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...