21 mar. 2011

“Japonezii” s-au pişat pe Mărin

Chiar înaintea meciului cu Astra, booveanul a încercat o ultimă manipulare în fiţuica sa de şantaj. Ospătarul rupt în cur a inventat un articol grotesc, în care compara dezastrul generat de el cu calamitatea naturală din Japonia. În penibila comparaţie, suporterii Ştiinţei erau imploraţi să-şi imagineze că ei sunt “japonezii României” şi stau la coadă liniştiţi şi supuşi ca să-i dea bani de parizer lui Mărin. Da, acelaşi Mărin care evacua galeria pe “Oblemenco” sau o interzicea la meciul cu dinamo de la bucureşti ca să nu-l înjure pentru vânzarea lui Ionescu la steaua. Acelaşi Mărin care a mutat echipa la Severin, pentru că, nu-i aşa, asta e echipa sa şi a familiei sale, adică o proprietate personală. Acelaşi Mărin care le spunea craiovenilor acum ceva timp că nu merită să aibă echipă de fotbal, pentru că nu susţin orbeşte dictatura lui dementă.

Rezultatul demagogiei perverse a tiranului s-a văzut duminică după-amiaza. Sunt destule stadioane din diviziile inferioare unde vin mai mulţi spectatori decât au venit pe “Ion Oblemenco” la meciul cu Astra. O comparaţie cu toamna anului trecut, când “tsunami”-ul Piţurcă era antrenor iar stadionul se umplea cu o oră înaintea meciului e imposibil de făcut. A avut dreptate mireasa Aiurel, nu pentru Victor Piţurcă şi pentru proiectul acestuia venea lumea, ci pentru echipa lui Mărin, care s-a bătut în fiecare an pentru evitarea retrogradării, cu o singură excepţie.

Cu puţin peste 300 de plătitori, booveanul nu şi-a acoperit nici cheltuielile legate de organizarea meciului, adică baremurile arbitrilor, “închirierea” jandarmilor, etc. Sursele CRAIOVASPORT spun că Mărin e disperat şi nu ştie de unde va mai găsi bani să organizeze viitoarele partide de pe teren propriu. Rătăciţii care au mai căzut în plasa booveanului, e adevărat nesemnificativi în raport cu masa de suporteri ai Craiovei, nu-l pot salva pe Ajică de la falimentul total. Nu le rămâne decât să-l conteste pe Chiron, adevăratul vinovat pentru dezastrul boovean.

...Chiroane, unde eşti, intră-n peezda mă-tii’n peşti?!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...