13 ian. 2011

Sa-muilă, a explodat mă-ta!

Sa-muilă crede că situaţia de la Craiova e “spumoasă”. Drama Ştiinţei şi a suporterilor ei i se pare amuzantă maimuţoiului de la gesepeu.


Respect, Aline!

CRAIOVASPORT îi mulţumeşte unuia dintre puţinii jurnalişti care şi-au păstrat coloana vertebrala şi nu au căutat doar să amplifice circul de la Craiova pentru propriul rating de la emisiunile lor de 2 bani. Mulţi maimuţoi din presă au sărit cu argumente stupide şi false în apărarea patronului dezastrului din Bănie, doar pentru că acesta este clovnul total şi le asigură circul cu care îşi câştigă o pâine murdară. Alin Fornade vorbeşte cu inima. Şi, chiar dacă este o voce care vine de departe, are meritul de a fi înţeles drama noastră mai bine decât mulţi din jurul Ştiinţei. Într-adevăr, piramida din Craiova (citiţi aici) e doar amintire. Mulţumim, Aline!



ALIN FORNADE: Falimentul Mititelu

A apăsat butonul de autodistrugere. Scuzele nu mai ţin. Gata! Publicul a fost tolerant cu un finanţator prea mic pentru o echipă atît de mare.

În cinci ani, Adrian Mititelu a pierdut capitalul de încredere al tribunei ca un politician de duzină. Mai are un singur fan dedicat, pe Baronul Munchausen. Cînd îl întrebi de ce Urziceniul a ajuns în Liga Campionilor, iar Universitatea a tremurat în fiecare an de teama retrogradării, îţi răspunde că “Ştiinţa” a avut ghinion. Mititelu nu minte. Craiova chiar nu a avut şansă. Vă amintiţi că Steaua nu s-a încurcat cînd a avut nevoie de puncte, Vasluiul a prins cupele europene în Bănie, CFR a reuşit o partidă istorică la Severin. Curat ghinion! Care e bilanţul cincinalului Mititelu? Umilinţe, scandaluri, promisiuni neonorate. Puţin spectacol pe teren, mult circ la televiziuni. Şi mîine va fi o zi. Sigur mai proastă decît azi. Universitatea riscă enorm în privinţa licenţei, publicul nu-l va mai gira pe finanţator cu prezenţa, fotbaliştii îşi vor depune memorii.

Dacă retrogradarea ar însemna despărţirea definitivă de Adrian Mititelu, suporterii ar accepta preţul. Un brand ca “Ştiinţa” nu va rămîne fără investitor. În momentul de faţă, nici un om cu bun simţ nu-şi poate asocia numele cu cel al finanţatorului. Ar fi cazul să-şi vîndă jucătorii cu care a dansat ţonţoroiul la lumina lanternei clasamentului, să-şi recupereze banii investiţi şi să plece.

Opoziţia s-a îndoit din primul minut de capacitatea lui Adrian Mititelu de a susţine un club de calibrul “Ştiinţei”. Mititelu a fost des cauţionat, fiindcă s-a implicat într-o situaţie de criză, fiindcă provenea din galerie şi exista prezumţia că îi pasă, că are ambiţia să apere blazonul Universităţii. N-a reuşit şi nici nu prezintă garanţii că va izbuti. Ilie Balaci mărturisea că “Universitatea a murit deodată cu mine”. “Prinţul blond” s-a înşelat. Craiova trage să moară alături de Mititelu.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...