2 iul. 2013

Circul boovean, încă o reprezentaţie cu Mărin maestru de ceremonii

Fără certificat de identitate sportivă, fără stadion, fără grupe de juniori, dezafiliat şi cu datorii de multe milioane de euro la stat şi la terţi confirmate definitiv şi irevocabil chiar de către instanţele civile pe care le-a tot invocat de 2 ani şi jumătate, groparul Craiovei aberează în continuare prin conferinţe de presă care nu se deosebesc cu absolut nimic de reprezentaţiile de circ. 

În jegoasele şi grosolanele sale manipulări, Mărin se foloseşte şi de câţiva dintre membrii galeriei (aceiaşi care au realizat contra-cost înregistrările cu Piţurcă), încercând disperat să pună presiune pe municipalitate şi pe Clubul Sportiv Universitatea Craiova, entităţi care reprezintă administraţia oraşului şi respectiv deţin şi pot revendica palmaresul Ştiinţei (cel puţin de până în 1994).

Conştient că nu îndeplineşte nici unul dintre criterii, brutarul aiurează însă premeditat despre cum îşi va înscrie echipa familei sale în liga a II-a. Totul e doar un teatru ieftin, menit să pună presiune pe primăriţă şi pe "samurai". 

Disperat că-şi va pierde jucăria, Mărin urlă ca din gură de şarpe că el şi firma sa sunt Universitatea Craiova, iar clubul sportiv al instituţiei de învăţământ superior care aducea de 4 ori titlul în Bănie e un "surogat".

Marea minciună booveană iese însă la iveală atunci când ospătarul, care până acum acuza că srl-ul său e mai îndreptăţit să fie Ştiinţa noastră decât însuşi Clubul Sportiv al Universităţii Craiova, ne spune că de fapt va încerca să înscrie în campionatul secund drept Universitatea Craiova o altă firmă de-a sa, una nouă, pe care probabil o înfiinţează în acest moment.

Aşadar Universitatea Craiova nu e clubul instituţiei cu acelaşi nume, ci e însuşi Ajică Mărin Minciunelu şi orice firmă îşi va face acesta pe parcursul vieţii. Pentru că, nu-i aşa, legendara echipă a Craiovei e proprietatea personală şi jucăria lui şi a copiilor copiilor lui, aşa cum ne-a mai comunicat în trecut...?

Icoana milioanelor de români alb-albaştri pe viaţă e întruchipată deci de un singur om. El s-a născut în satul sfânt Booveni şi, precum Isus, a venit pe lume pentru a ne mântui pe noi, fanii păcătoşi ai Campioanei unei mari iubiri şi ai Craiovei Maxima, dăruindu-ne două retrogradări, una coordonată din spatele cortinei şi una în lumina reflectoarelor, ca dirijor al orchestrei funerare.

Luaţi aminte de asta, voi, necredincioşilor, şi nu mai păcătuiţi contestând sau întrebându-vă măcar de ce un dezaxat cu ochelari de sudor e întruchiparea Universităţii Craiova! Sau vreţi să riscaţi o plângere la DNA pentru că sunteţi suporteri incompatibili, şi să fiţi daţi cu toţii în judecată şi chiar reclamaţi la ambasada SUA pentru că sunteţi neaveniţi şi rău-voitori şi nu îl veneraţi pe providenţialul Mărin?

8 comentarii:

  1. nu mai au nici o rusine02 iulie, 2013

    blondu si clica lui de milogi au fost prezenti la perinita la conferinta de presa a lui mititelu !!

    mai tineti minte asta: http://www.youtube.com/watch?v=9D1Df2TmNDw ?????

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu spuneti ca mititelu nu are cum sa isi inscrie echipa niciodata in liga a II-a, nefiind afiliat?

    El poate sa o inscrie doar in judeteana eventual,dar nu va avea niciodata dreptul de a promova chiar daca termina pe primul loc, pentru ca nu e afiliat. Dezafilierea a fost confirmata ca legala de o decizie definitiva si irevocabila a Curtii Supreme, pentru ca nu s-a adresat TAS inainte de a se adresa instantelor civile.

    RăspundețiȘtergere
  3. peluza sud=mizerie
    'aceiaşi care au realizat contra-cost înregistrările cu Piţurcă' au facut acelasi lucru si la o intalnire de saptamana trecuta cu LOV, celebrul gogoase a inregistrat tot si a prezentat ca un sclav ce este discutia taranului de booveni
    mi-e scarba ca am stat atata timp langa mizeriile astea

    RăspundețiȘtergere
  4. stiri:
    -blondu a fost la conferinta pentru ca dupa ce a terminat show ul miti a dat o masa gratis la perinita si blondu nu putea rata pomana.....e flamand rau in perioada asta..
    -pe gogoasa l-a luat in lotu echipei familiei de aia a inregistrat pe lov
    -al 20 lea jucator e chiar puradelul adita gigi, copilu lu nevasta lu miti facut cu joavina

    RăspundețiȘtergere
  5. Doua mari probleme ar trebui analizate in aceasta perioada : palmaresul echipei care nu este clar la Mititelu (dar oamenii trebuie sa stia esta), si faptul ca aceasta echipa alui mititelu este de fapt un SRL , nou infiintat in 2013. Deci cum poti sa afirmi ca Universitatea e numai una , cand de fapt de la an la an vedem o gramada de "Universitati " infiintate de boovean doar pentru a acoperi prin masinatiuni financiare anumite nereguli financiare. Daca in institutiile de stat (referindu-ma expres la Fisc, nu ar promova oameni cu pile si relatii, si ar promova oameni cu carte si oameni integrii) nu ar mai avea acest Mititel cum sa se joace cu lacunele legislatiei si sa intoarca pe toate fetele legile. Afirmatia lui din conferinta de presa , cum ca :" eu am voie sa infiintez o alta societate cu numele Universitatea , ne arata clar ca si in acest caz Universitatea ramane in insolventa , o alta societate jucand acum pe teren . Care e Universitatea de care vorbeste el ca e continuatoarea lui Oblemenco si Balaci? Cea care e in administrarea unui SPRL (lichidator judiciar) sau in hartiile ce reprezinta un SRL infiintat in 2013? La niciuna. Palmaresul e in inimile noastre , in golul lui Negrila , in gheata lui Balaci, in amintirile ce strabat memoria cu gloria anilor 80. Ala e palmaresul !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Toti pupincuristii booveanului acuza de surogat pe CSU si se lauda cu continuitatea FCU. Fals! Trei SRL-uri a infiintat "mititelu" ca sa fenteze fiscul, de-a lungul celor 6 ani de trista activitate. Acum e pe cale sa-l faca pe-al 4-lea! I-as intreba pe pupincuristi: care este continuitatea? De fapt ce continuitate? Pina in 1994 Stiinta era CS Univ.Cv! Din 1994 pina in prezent, numele a fost schimbat mereu, functie de interesele borfasilor-patroni! Asta se cheama continuitate in infractiuni si non-performanta! Vrem Stiinta noastra inapoi: CS Univ.Cv.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum scapam de saracia asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. La conferinta de presa , italianul Napoli ( nu putem sa il numim antrenor, pentru ca an jigni substantivul comun , nu pe cel propriu)a inceput prin aspune cum este el de 10 ani in Romania . Si de 10 ani, la conferinta incepe si vorbeste in...ati ghicit:italiana. Guardiola , a fost anuntat in iarna la Bayern , iar acum dupa 6 luni a tinut conferinta de presa in limba germana. "Nimeniul " asta din peninsula o stii de chestia asta . Si inca ceva : va mirati de ce a acceptat Napoli jocul lui Mititelu? Pai raspunsul e simplu ...sunt casete cu Napoli pe la niste fetite , santaj ce i-a reusit lui Napoli si nu i-a reusit cu Wotte. Il santajeaza cu niste filmari porno ! Asta e tot !

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...