26 iun. 2013

ALERTĂ la NIUIORC: Nărăvaşa Olguţa a scăpat din lesă!

Umilit de toate instanţele civile în toate procesele pe care le-a iniţiat, maimuţoiul Mărin rămâne fără ultimul sprijin de care s-a agăţat cu disperare în ultimii ani: Olga de la primărie.

Iniţiativa prin care Olguţa şi Pavel Badea încearcă readucerea în fotbal a CS Universitatea Craiova e un coşmar pentru Mărin, care e de-a dreptul terminat psihic în aceste ore, când i-ar înghiţi şi excrementele ciocârLiei în piaţa publică, numai să renunţe la idee.
 
Într-o disperată încercare de a contracara proiectul municipalităţii, ospătarul a aruncat pe net câteva poze cu nişte tricouri de un kitsch greu de descris în cuvinte, desenate la repezeală în Photoshop. Nu lipsesc eternele steme - obsesia lui Mărin, la care booveanul ar mai putea adăuga în curând şi alte imprimeuri, precum harta Doljului, poza Merţanului său ori o broderie cu clădirea Niuiorcului. 

Evident, paranoia nu l-a părăsit nici aici pe ospătar şi astfel, în locul Fiţuicii Falimentare a apărut ca o pleaşcă un oval negru în care scrie: „Justice for Craiova (în traducere: Money for Mărin!).

6 comentarii:

  1. TAREEEE!!!! FRATILOR CRED CA AM SCAPAT DE mititelu! Astept momentul asta de 8 ani de zile!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. blondu e omu lui de incredere nu il lasa la greu--muie brutareeee

    RăspundețiȘtergere
  3. primaria,universitatea,fostele glorii.......face infarct saracu fiti atenti ce va spun

    RăspundețiȘtergere
  4. blonadu-sclav jegos sa ramai cu mititelu

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai OLGUTAAAAAAAAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. s-a terminat si cu blondu si cu mititelu singura lor sansa acum este sa accepte situatia

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...