3 aug. 2011

OSPĂTARUL E SADIC: Ca să-l mai băgăm încă o zi în seamă, ne-arată şi actul pe care l-a încălcat, ucigându-ne speranţele şi asasinând un club legendar...

Aşa cum era de aşteptat de mai multă vreme, până la urmă a fost făcut public şi actul pe baza căruia Mărin e dator vândut la Piţurcă. Dacă ăsta e contractul real, nici curva Alinutza şi năsoasa Leana, dac-ar fi fost judecătoare, nu i-ar fi putut da câştig de cauză viermelui chel în litigiul cu selecţionerul. Iată ce scrie în contractul dintre ospătar şi Piţurcă (deşi este un act confidenţial - dar probabil că, totuşi, Piţurcă stă în spatele publicării acestuia, nu?), “dezvăluire” semnată de Mihai Firică, un ziarist “no-name” de la fiţuica booveană, care mai prestează şi pe la “Ora de Dolj”:

Punctul H. Durata muncii:
Programul de lucru este complex şi este stabilit de salariat.

PunctulI. Concediul:
Durata concediului anual de odihnă este de minimum 20 de zile lucrătoare şi se va efectua în pauza competiţională dintre două ediţii de campionat, respectiv în pauza dintre turul şi returul unui sezon competiţional.

Punctul L. Alte clauze:
În cazul în care salariatul va fi demis, indiferent de motivul invocat de angajator, angajatorul va plăti salariatului daune-interese în valoare de 5.000.000 EURO net (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plăţii), plătibili în termen de 45 de zile de la data încetării contractului.”

Punctul O:
Conflictele în legătură cu încheierea, executarea, suspendarea sau încetarea prezentului contract individual de muncă vor fi soluţionate de către comisiile jurisdicţionale ale FRF / LPF.


Asta apropo de justificările penibile pentru care tiranul Ajică i-a ordonat lui Petrică să-l ţină pe antrenor pe la poarta cantonamentului al cărui acoperiş îl reparase, ca să nu-l mai plouă pe bucătarul ras în cap.

Dacă mai menţionăm şi faptul că până la 1 martie 2011, Mărin booveanul avea obligaţia “să asigure bugetul annual de 5.000.000 de euro (sumă care excludea veniturile provenite din drepturile de televizare, din publicitate şi reclamă, din vânzările de bilete şi abonamente, din marketing, din recompensele / bonusurile provenite de la FIFA / UEFA / FRF / LPF, etc.)” şi “să achite toate datoriile către bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat şi de sănătate, bugetul local, fondurile sociale, precum şi alte contribuţii, impozite şi taxe legale în sarcina sa”... În caz contrar, infectul debarasator de mese era din nou obligat de contract “să plătească salariatului daune-interese în valoare de 5.000.000 EURO net”. Avem astfel tabloul complet al evenimentelor care au şters numele celui mai iubit club din România de pe harta fotbalului (doar numele era acolo, spiritul era deja pierdut), evenimente pe care, la acea vreme, CRAIOVASPORT vi le-a explicat în detaliu.

Probabil că pentru orice prost e clar acum (deşi poate n-ar trebui să ne grăbim, e clar că printre noi vieţuiesc mulţi proşti) că Mărin a făcut totul cu bună-ştiinţă, când aceste clauze sunt atât de clare. În ce stadiu al nebuniei să fii, cât de avansată să-ţi fie paranoia ca să dai afară şi să umileşti un antrenor care-ţi aduce meci de meci, indiferent de rezultat, 30.000 de oameni pe stadion şi care-ţi oferă prin priceperea şi experienţa sa, garanţia performanţei? Şi cum să faci aşa ceva ştiind că n-ai după ce bea apă şi că în prealabil ai semnat un astfel de contract?
Mai e ceva de spus despre un caz de ospiciu precum cel al muistului Minciunelu?

2 comentarii:

  1. frate e foarte clar ca asta stia de la bun inceput ce va urma si deci se trage o singura concluzie- ca el chair isi dorea asta.probabil pentru ca nu mai avea nici un ban si e mai bine sa vinzi la negru lui becali cativa fotbalisti decat sa se elibereze oricum toti. tepuit e ca intotdeauna becali care a dat bani la negru pe niste jucatori care oricum deveneau liberi si pe mihai costea la alb dar prea multi pentru cat facea potarnichia aia. noi am ramas cu buza umflata ca asa meritam daca suntem idioti.respectele mele craiovasport.

    RăspundețiȘtergere
  2. contractu e foarte clar ce mortii lui o fi avut in cap penibilu asta nu pot sa stiu..............ai ingropat craiova jigodie ai merita sa fi tu ingropat de viu.......

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...